Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (08)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Grey's Anatomy

Er hebben 701 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Riverdale

Er hebben 485 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 26 februari 2020.


De derde plek is voor The Flash (2014)

Er hebben 473 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Manifest

Er hebben 439 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Manifest. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Good Doctor

Er hebben 424 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Good Doctor. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst