Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (25)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 620 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Originals

Er hebben 568 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Originals. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


De derde plek is voor Supergirl

Er hebben 500 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Supergirl. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Westworld

Er hebben 343 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Westworld. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 343 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst