Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (47)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Walking Dead

Er hebben 897 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Riverdale

Er hebben 758 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 29 november 2017.


De derde plek is voor Arrow

Er hebben 754 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Designated Survivor

Er hebben 623 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Designated Survivor. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 29 november 2017.


En op de vijfde plek staat The Blacklist

Er hebben 610 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 3 januari 2018.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00