Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (32)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Game of Thrones

Er hebben 1.824 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Game of Thrones. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Suits

Er hebben 868 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Shooter (2016)

Er hebben 572 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shooter (2016). Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Orphan Black

Er hebben 503 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Orphan Black. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Shadowhunters

Er hebben 434 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shadowhunters. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reactie's geplaatst
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk