Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nominaties Gouden Televizier-Ring bekend

Voordat bekend werd wie er genomineerd is dit jaar voor de Gouden Televizier-Ring is bekend gemaakt dat de verkiezingen populairder zijn dan ooit. Er werden 725.000 stemmen uitgebracht, dat is een stijging van 45% ten opzichte van de verkiezingen van 2013.

Jeroen de Goeij, chef redactie Televizier: “Het was dit jaar opvallend hoeveel programmamakers de Gouden Televizier-Ring willen hebben. Alles werd in de strijd gegooid om de gunst van de stemmer te winnen – en in sommige gevallen werkte dat ook. Tot in het laatste weekend was het spannend wie in de top drie zou eindigen.”

Dit zijn alle genomineerde:

Gouden Televizier-Ring
Flikken Maastricht (TROS)
Penoza (KRO)
SynDROOM (RTL4)

Zilveren Televizier-Ster Man
Art Rooijakkers (AVRO)
Humberto Tan (RTL4)
Johnny de Mol (RTL4/RTL7)

Zilveren Televizier-Ster Vrouw
Chantal Janzen (RTL4)
Floortje Dessing (BNN)
Linda de Mol (RTL4)

Televizier Aanstormend Talent Award
Luuk Ikink (RTL4)
Richard Groenendijk (RTL4)
Ruud Feltkamp (RTL4)

Gouden Stuiver
Checkpoint (EO)
Freek in het Wild (VPRO)
Wie is de Mol Junior (AVRO)

Tijdens het gala, gepresenteerd door Jan Smit, dat de AVROTROS op donderdag 16 oktober vanaf 20.30 uur gaat uitzenden zal bekend worden wie er daadwerkelijk met de begeerde prijs naar huis gaat. Alleen op deze avond kan het publiek stemmen wie van de drie genomineerden gaat winnen.

In 2013 won Wie is de Mol? van de AVRO, wie denk jij dat er gaat winnen dit jaar?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DSanka
01 okt 2014 10:35 -
Floortje Dressing doet die programma's over sla of zo?? Volgens mij hoort die r daar niet in die achternaam ;)
Reageer
avatar_JanWillemK
02 okt 2014 17:29 -
Ondanks dat ik Penoza een erg goede serie vindt, gun ik de televizier-ring toch meer aan SynDROOM.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00