Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Robin Williams overleden

Robin Williams overleden

Acteur en komiek Robin Williams is overleden. Volgens de sheriff van zijn woonplaats Tiburon in Californië lijkt het erop dat de acteur zelfmoord heeft gepleegd. De iconische acteur was slechts 63. De acteur die vorig jaar nog te zien was in The Crazy Ones van CBS leed al jaren aan zware depressies. Daar was hij zelf ook openlijk over.

Williams brak door met de Happy Days spin-off Mork en Mindy. Daarna zouden grote filmrollen volgen. In 1997 won hij een Oscar voor Good Will Hunting en hij ontving nominaties voor The Fisher King, Dead Poets Society en Good Morning Vietnam.

Zijn vrouw Susan Schneider deelde het volgende mee: "Ik ben mijn man en beste vriend verloren. Ik ben er helemaal kapot van. De wereld heeft een van haar meest geliefde artiesten en een prachtig mens verloren. Namens de familie vragen wij om privacy in deze moeilijke tijd. Wij hopen dat de aandacht niet zal komen op Robins dood, maar op de vele momenten van vreugde die hij miljoenen heeft gegeven."

Namens MijnSerie: Rust in vrede, Robin Williams.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

JessicaD
JessicaD 12 augustus 2014, 09:36
Gewoonweg vreselijk nieuws. Ik ben altijd groot fan van zijn films geweest. Als jong meisje van films als Flubber, Fathers' Day en Mrs. Doubtfire en op latere leeftijd van films als Dead Poets Society en Good Will Hunting. Ikzelf heb erg genoten van zijn terugkeer naar het kleine scherm in The Crazy Ones, naast de heldin van mijn jeugd, Sarah Michelle Gellar.
Het jammere aan ouder worden is dat je steeds meer goede acteurs het leven ziet laten. 63 was nog veel te jong. Rest in peace Robin Williams.
anonymous
anonymous 12 augustus 2014, 10:05
jammer dat hij is overleden , keek altijd graag naar zijn films echt jammer , en ja de verslaving blijkt dus zijn noodlot, jammer dat als je beroemd bent dat Verslaving nog meer op de loer legt
Vycodine
Vycodine 12 augustus 2014, 12:35
Er zijn weinig artiesten die zo'n leegte achterlaten als Robin Williams
seriefan90
seriefan90 21 augustus 2014, 16:13
nee hoor dat is niet waar er zijn genoeg andere acteurs,actrices,zangers en zangeressen overleden die ook zo'n stilte achterlieten natuurlijk is het vreselijk dat zo'n goeie leuke acteur er niet meer is maar wat jij zegt is absoluut niet waar.
anonymous
anonymous 12 augustus 2014, 12:58
zo jammer en niet tebegrijpen.
ELSimpatico
ELSimpatico 12 augustus 2014, 13:31
he was a radioman, a doctor. a president, a proffesor. a women. a statue, peter pan and everthing between. #RIPRobinWilliams

hij was the koning van de lach
Mandy1966
Mandy1966 12 augustus 2014, 14:18
Wow, was er even stil van. In mijn jeugd (was 12 jaar) heb ik genoten van Mork & Mindy en vanaf die tijd bijna alles van hem gezien. Er is een groots acteur/komiek verloren gegaan.
KoNijn
KoNijn 12 augustus 2014, 15:45
Nanu Nanu
R.I.P.
Flash
Flash 12 augustus 2014, 16:15
Ook ik was er even stil van vanmorgen. Voor mij (geboortejaar 1980) absoluut één van de grootste acteurs uit mijn tijd. Zeer uiteenlopende rollen, maar altijd overtuigend en goed.
anonymous
anonymous 12 augustus 2014, 20:41
"What dreams may come" krijgt ineens een andere betekenis...Wat een gemis :(
simonfender
simonfender 13 augustus 2014, 15:48
mijn favorite acteur, laat een enorme leegte achter. Zal hem zeker missen. R.I.P. Robin
Log in om een reactie achter te laten