Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (24)

Populairste series afgelopen week (24)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Grey's Anatomy

Er hebben 366 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat The Acolyte

Er hebben 275 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Acolyte. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Bridgerton

Er hebben 262 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Bridgerton. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Ex on the Beach: Double Dutch

Er hebben 219 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Ex on the Beach: Double Dutch. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Rookie

Er hebben 216 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten