Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (08)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Last of Us

Er hebben 815 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Last of Us. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Rookie

Er hebben 448 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor You

Er hebben 375 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van You. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 9 Maart 2023.


Op plek vier staat Wie is de Mol?

Er hebben 374 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 23ste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Good Doctor

Er hebben 367 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Good Doctor. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 27 februari 2023.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws