Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (01)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Undercover

Er hebben 898 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Witcher

Er hebben 574 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Dexter: New Blood

Er hebben 444 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Dexter: New Blood. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Emily in Paris

Er hebben 424 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Emily in Paris. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Wie is de Mol?

Er hebben 390 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 22ste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws