Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mogelijk verkorte seizoenen voor Dick Wolf-series

Mogelijk verkorte seizoenen voor Dick Wolf-series

Vanwege het coronavirus is de productie van alle Dick Wolf-series, waaronder Law & Order: SVU, stilgelegd. Mogelijk worden een aantal lopende seizoenen verkort.
NBCUniversal heeft alle producties van producent Dick Wolf (Law & Order: Special Victims Unit) in verband met het coronavirus stilgelegd. Naar verluidt beginnen veel Dick Wolf series pas weer in de herfst met de productie.Voor zo ver het mogelijk is worden er nog wel afleveringen uitgezonden van de series.

Dick Wolf produceert naast Law & Order: Special Victims Unit onder andere ook Chicago Fire, Chicago Med, Chicago PD en FBI. De productie van deze series is dus tijdelijk stop gezet. Daardoor worden - van een aantal series - de seizoenen die nu bezig zijn mogelijk korter dan gepland en gaat het verhaal pas verder in een volgend seizoen. Maar van de meeste series wordt de productie naar verluidt wel weer opgepakt om het seizoen af te ronden.

NBCUniversal zei afgelopen donderdagavond over het stopzetten van de producties: 'Waar het mogelijk is pauzeren we de productie twee weken uit voorzorg. Na die twee weken zullen we de situatie opnieuw beoordelen en een geschikte startdatum bepalen. In sommige gevallen versnellen we de plannen om de productie af te ronden.'


Stil uit FBI, een van de series die Dick Wolf produceert
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten