Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mogelijk verkorte seizoenen voor Dick Wolf-series

Vanwege het coronavirus is de productie van alle Dick Wolf-series, waaronder Law & Order: SVU, stilgelegd. Mogelijk worden een aantal lopende seizoenen verkort.

NBCUniversal heeft alle producties van producent Dick Wolf (Law & Order: Special Victims Unit) in verband met het coronavirus stilgelegd. Naar verluidt beginnen veel Dick Wolf series pas weer in de herfst met de productie.Voor zo ver het mogelijk is worden er nog wel afleveringen uitgezonden van de series.

Dick Wolf produceert naast Law & Order: Special Victims Unit onder andere ook Chicago Fire, Chicago Med, Chicago PD en FBI. De productie van deze series is dus tijdelijk stop gezet. Daardoor worden - van een aantal series - de seizoenen die nu bezig zijn mogelijk korter dan gepland en gaat het verhaal pas verder in een volgend seizoen. Maar van de meeste series wordt de productie naar verluidt wel weer opgepakt om het seizoen af te ronden.

NBCUniversal zei afgelopen donderdagavond over het stopzetten van de producties: 'Waar het mogelijk is pauzeren we de productie twee weken uit voorzorg. Na die twee weken zullen we de situatie opnieuw beoordelen en een geschikte startdatum bepalen. In sommige gevallen versnellen we de plannen om de productie af te ronden.'


Stil uit FBI, een van de series die Dick Wolf produceert
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2