Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt meer afleveringen van Batwoman en Nancy Drew

The CW heeft negen extra afleveringen van de series Batwoman en Nancy Drew (2019) besteld. Daardoor krijgen ze allebei 22 afleveringen.

Het betekent dat The CW veel vertrouwen heeft in het succes van Batwoman en Nancy Drew (2019). Van beide series zijn nog maar drie afleveringen uitgezonden. De twee series zijn inmiddels al erg vaak uitgesteld bekeken in de Verenigde Staten.



Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.



Nancy Drew (2019) speelt zich af in de zomer nadat Nancy (Kennedy McMann) is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00
Hollywood, de tweede Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story), is een ode aan het oude Hollywood.
Gisteren, 16:00
2
Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
Gisteren, 15:30
De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.
Gisteren, 15:00