NCRV Natuurlijk - Op reis met Van Rossem

7,0 / 10
30 min
Documentaire, Reizen
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2009 - 2009 
NetwerkNCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20092009 (Beëindigd)
Netwerk:NCRV
NCRV Natuurlijk - Op reis met Van Rossem is een Nederlands reis documentaireprogramma van de zender NCRV. De serie ging in première op 5 maart 2009.

In het programma 'Op reis met Van Rossem' gaat historicus Maarten van Rossem langs eeuwenoude Nederlandse cultuurlandschappen . Weinig landen ter wereld hebben zo'n cultuurhistorische verscheidenheid in het landschap als Nederland. Er zijn houtwallen, hagen, terpen en terrassen, oude sloten en heggen. Deze smalle randjes natuur zijn vaak eeuwenoud en hebben een grote historische waarde. Van Rossem reist te voet, per boot, per auto en per trein van noord naar zuid. Hij ontmoet boeren en biologen, voorziet het landschap van eigenzinnig commentaar en gidst de kijkers door het Nederlands cultuurlandschap.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie NCRV Natuurlijk - Op reis met Van Rossem.

Vergelijkbare series