Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spin-off NCIS vanaf zondag 7 maart op Veronica

Vanaf zondag 7 maart wordt de crimeavond van Veronica versterkt door de Amerikaanse hitserie NCIS LA. Na het grote succes van NCIS besloten de producenten een spin-off van de succesvolle reeks te maken. Grote rollen zijn weggelegd voor niemand minder dan LL Cool J en Chris O’Donnell, onder andere bekend van Batman Forever. Zij spelen special agents Sam Hanna en G. Callen. Oscarwinnares Linda Hunt speelt Hetty Lange, het hoofd van het OSP (Office of Special Projects) in Los Angeles.

Overgangsaflevering NCIS – NCIS LA
In de overgangsaflevering is te zien hoe de twee teams uit Washington en Los Angeles met elkaar in aanraking komen.
Nadat in Washington een marinier is vermoord, ontdekt het team van NCIS dat er een link is met Los Angeles. Daarop wordt het Special Projects-team uit L.A. bij de zaak gehaald en zijn de teams genoodzaakt samen te werken om de moord op te lossen.

NCIS LA wordt sinds september vorig jaar op de Amerikaanse televisie uitgezonden en brak daarmee alle records. Het is de succesvolste nieuwe serie in Amerika.
Naast NCIS LA is ook grote broer NCIS te zien bij Veronica. Hiermee komt de NCIS-fan dubbel aan zijn trekken op de zondagavond.

Vanaf 7 maart is NCIS LA elke zondag om 21.30 uur te zien bij Veronica.
Vorige aflevering
New Beginnings (2)
New Beginnings (2)
14x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
08 maa 2010 19:13 -
Vind deze spin-off zelfs leuker dan het origineel
Reageer
avatar_anonymous
08 maa 2010 19:16 -
Moet er nu alleen nog achter zien te komen waar ze Criminal Minds nu weer heen hebben verhuisd
Reageer
NCIS: Los Angeles