Leuk?
1
10
Bekijk stemmen

Geen vijftiende seizoen voor NCIS: Los Angeles

We weten één CBS-serie die niet terugkeert voor het televisieseizoen 2023-24. NCIS: Los Angeles is geannuleerd en zal op zondag 14 mei eindigen met het veertiende seizoen.

De spin-off serie wordt afgesloten met 322 afleveringen, waardoor het een van de langstlopende primetime CBS series in de geschiedenis wordt.

NCIS: Los Angeles is een actie-dramaserie met in de hoofdrollen Chris O'Donnell, LL Cool J, Linda Hunt, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Medalion Rahimi, Caleb Castille en Gerald McRaney. Terugkerende acteurs zijn Duncan Campbell, Alicia Coppola, Natalia del Riego, Richard Gant, Bar Paly, Kavi Ramachandran Ladnier, Pamela Reed en Tye White.

NCIS: Los Angeles

Het actiedrama draait om de NCIS-divisie in LA, die belast is met de aanhouding van gevaarlijke en ongrijpbare criminelen die een bedreiging vormen voor de veiligheid van de Verenigde Staten. Special Agent 'G' Callen (O'Donnell) is een kameleon die infiltreert in de criminele onderwereld en zijn partner, Special Agent Sam Hanna (LL Cool J), is een voormalige Navy SEAL. Het team bestaat verder uit Operational Manager Henrietta 'Hetty' Lange (Hunt); Special Agent Kensi Blye (Ruah), de uitzonderlijk slimme dochter van een gedode marinier; Marty Deeks (Olsen), een doorgewinterde LAPD undercover detective; Midden-Oosten specialist en cryptologe Fatima Namazi (Rahimi); en voormalig FBI Agent Devin Rountree (Castille).

Samen met het team houdt gepensioneerde admiraal Hollis Kilbride (McRaney) hen scherp. Gewapend met de nieuwste hightech apparatuur wordt deze hechte eenheid regelmatig in levensgevaarlijke situaties gestuurd en vertrouwt ze op elkaar om te doen wat nodig is om de nationale belangen te beschermen.

Volgens bronnen zijn de cast en crew van NCIS: Los Angeles op de hoogte gebracht van het einde van de serie. Hoewel de serie waarschijnlijk duur is om te produceren, omdat ze al zo lang wordt uitgezonden, was de stopzetting toch een verrassing gezien de sterke kijkcijfers voor de drievoudige cross-over met NCIS en NCIS: Hawaii.

NCIS: Los Angeles

De franchises CSI: Crime Scene Investigation en Criminal Minds zijn de laatste jaren allebei nieuw leven ingeblazen, dus er is altijd een kans dat NCIS: Los Angeles ooit in één of andere vorm terugkeert. Ondertussen hebben de producenten genoeg tijd om de serie een gepast afscheid te geven.

"Gedurende veertien seizoenen was NCIS: Los Angeles een steunpilaar van onze programmering met personages die een plezier waren om naar te kijken," zei Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Vanaf de eerste dag waren de cast, producenten en crew geweldige netwerk/studio partners, en hun teamwork, talent en spirit kwamen levendig naar voren op het scherm. We zijn zo dankbaar voor de samenwerking en het opmerkelijke verloop van deze dierbare leden van onze CBS-familie, en we zijn van plan hen het grote afscheid te geven dat zij en hun fans verdienen."
Video on youtube
Vorige aflevering
New Beginnings (2)
New Beginnings (2)
14x21
Leuk?
1
10
Bekijk stemmen

Reacties (11)

avatar_Scoobix
21 jan 2023 16:13 -
Wauw ... had eerder verwacht dat Hawaii gecanceld zou worden ...
Reageer
avatar_Effo
21 jan 2023 16:29
Mee eens, Hawaii heeft me vanaf het allereerste begin al niet kunnen boeien. Totaal overbodige serie.
Reageer
avatar_sarlottje
21 jan 2023 16:14 - 21 jan 2023 15:14
Wat jammer, maar gelukkig kan de serie mooi afgesloten worden. De rek was er ook wel een beetje uit.
Reageer
avatar_JanWillemK
21 jan 2023 16:37 - 21 jan 2023 16:38
Zonde! Maar goed, hoe lang kan je door blijven gaan met grotendeels dezelfde cast.. Nou maar hopen dat dit van te voren is gemeld bij de schrijvers en er een afsluitend einde zal zijn.
Reageer
avatar_nickske8480
21 jan 2023 18:42 -
Spijtig deze serie te zien gaan. Er zijn zoveel andere series die zouden mogen stoppen. Helaas 😒
Reageer
avatar_Stefanie912
21 jan 2023 19:00 -
dit is een van de series die ik al vanaf de 1e afl kijk maar de laatste tijd een beetje met 1 oog naar de tv en 1 naar wat anders. Het kan me niet altijd meer zo boeien. Zoals al gezegd wordt de rek is eruit. Bij NCIS totaal geen last van.
Reageer
avatar_borduurfan
21 jan 2023 20:31 - 21 jan 2023 20:03
😱😱😱 neeeee, please please please🙏🥺🤧🤧🤧🤧. Samen met NCIS mijn favoriete serie, kijk er elke keer zo naar uit, ik ga het heel heel erg missen😔. Heb mijn hondje, een pomchi nu 1.5 jaar oud Kenzi (met een Z) genoemd☺
Reageer
avatar_JanWillemK
21 jan 2023 21:10
Schattig!
Reageer
avatar_marktolliver67
21 jan 2023 21:25 -
Oh dat is jammer. Een erg leuke serie. Moet wel zeggen sinds Hetty er niet meer bij is is de serie wel iets minder.
Reageer
avatar_MsDaan
21 jan 2023 21:34 -
De veranderingen in de cast maakten de serie al wat minder. Was altijd wel een leuke serie, maar is na 14 seizoenen ook wel lang genoeg. Hopelijk zorgen de schrijvers, staff en cast voor een mooi einde. :)
Reageer
avatar_knepper69
21 jan 2023 22:51 -
Zou natuurlijk kunnen dat de beslissing is genomen doordat dit jaar NCIS: Sidney opstart en producer Shane Brennan gaat daaraan meewerken.
Reageer
NCIS: Los Angeles