Mystery at Blind Frog Ranch

8.1 / 10
42 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2021 - heden
NetwerkDiscovery Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2021 - heden
Genres:Reality
Mystery at Blind Frog Ranch is een Amerikaans realityprogramma van de zender Discovery. De serie ging in première op 2 januari 2021.

Er zijn enkele plaatsen op aarde waar het land er gewoon anders uitziet, en Blind Frog Ranch in het oosten van Utah is een van die plaatsen. De lokale bevolking zegt dat het land vervloekt is. Dat het iets probeert vast te houden. Van Azteekse schatten tot grotten van goud en zilver tot verloren Mormoonse mijnen, legendes omringen de 160 hectare grote boerderij van Duane Ollinger in het Uintah Basin in Utah. Maar Duane houdt zich niet bezig met de overlevering. Nadat hij een systeem van zeven ondergrondse grotten heeft ontdekt die door zijn eigendom lopen, is hij bijzonder gefocust op het vinden van wat erin verborgen is - ongeacht de kosten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mystery at Blind Frog Ranch.
Mystery at Blind Frog Ranch