My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkBS11
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:BS11
My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! is een Japanse animeserie van de zender BS11. De serie ging in première op 5 april 2020.

Nadat ze op een dag bijzonder hard op haar hoofd sloeg, herinnert de dochter van Duke Claes, Katarina, zich plotseling alle herinneringen aan haar vorige leven: die van een Japans tienermeisje. Net voor haar vroegtijdige dood herinnert dit meisje zich dat ze een otome game speelde ... dat is precies zoals de wereld waarin ze nu leeft! Ze is nu Katarina Claes, de antagonist van de otome game, die de hoofdrolspeler tot het einde nijdig achtervolgde. Omdat ze alle mogelijke uitkomsten van het spel kent, realiseert ze zich dat elke mogelijke route eindigt met het vermoorden of verbannen van Katarina! Om deze catastrofale slechte uiteinden te vermijden, moet ze haar kennis van het spel en haar eigen listen gebruiken, te beginnen met het verbreken van deze verloving met de prins ... Zal Katarina overleven terwijl ze zich een weg baant door deze wereld, waar slechte vlaggen struikelen bij iedere bocht? Ontdek het in deze omgekeerde harem rom-com, geleid door ieders favoriete schurk!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!.
My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!