Murder Comes To Town

8,0 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
5seizoenen/46afleveringen/2014 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2014 - heden
Murder Comes To Town is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 13 januari 2014.

Een plotselinge, meedogenloze moord zal elke gemeenschap traumatiseren, maar wanneer het toeslaat in een kleine, hechte stad, is het effect vernietigend. Van de landelijke binnenwateren van Appalachia tot de eenzame woestijngebieden in het zuidwesten, MURDER COMES TO TOWN onthult de schokkende moordmysteries die de kleinere steden van Amerika achtervolgen en de duistere geheimen die net onder de oppervlakte van zelfs de meest idyllische gemeenschap liggen. Na de eerste persoonsverslagen van onderzoekers en stedelingen, onthult elke aflevering van een uur de wilde geruchten en angstaanjagende waarheden achter een ondenkbare misdaad en de duistere erfenis die het achterlaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 5
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Murder Comes To Town.