Mortal Kombat Legacy

6.4 / 10
10 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.4 / 10
2seizoenen/19afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkThe WB
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min20112013 (Beëindigd)
Genres:Actie
Netwerk:The WB
Mortal Kombat Legacy is een Amerikaanse actie webserie van Machinima en The WB. De webserie ging in première op 12 april 2011.

Mortal Kombat: Legacy, de webserie gebaseerd op Mortal Kombat, heeft in de eerste week meer dan 5,5 miljoen kijkers gehad. Hiermee was de eerste aflevering ook de best bekeken YouTube-film van vorige week. De aanleiding naar deze webserie was de korte fan-film Mortal Kombat: Rebirth.

Deze laatstgenoemde trok iets meer dan twee miljoen kijkers. Warner Bros zag er wel wat in en is nu de productie-maatschappij voor de serie. Er zullen nog negen afleveringen te zien zijn via het kanaal van Machinima op YouTube. Actrice Jeri Ryan, bekend als Seven of Nine uit Star Trek: Voyager, speelt Sonya Blade in de serie.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mortal Kombat Legacy.

Vergelijkbare series

Mortal Kombat Legacy