Morden i Sandhamn

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Morden i Sandhamn

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Morden i Sandhamn. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.


Morden i Sandhamn
De romans van Viveca Sten komen weer tot leven in Sandhamn Murders! Dit vierde seizoen brengt Nora een nieuwe side-kick en love interest: de ambitieuze rechercheur Alexander. Geniet van een perfecte mix tussen populaire Zweedse misdaadverhalen en de prachtige natuur van de Stockholmse archipel.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Zweeds
Acteurs: Alexandra Rapaport, Nicolai Cleve Broch en vele anderen
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 30 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: 23,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Morden i Sandhamn:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Morden i Sandhamn is gebaseerd op de boeken van Viveca Sten. Maar op welk boek is het vierde seizoen gebaseerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Vicky - Part 2
Vicky - Part 2
07x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56