Moordvrouw

7.9 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wendy van Dijk verwacht terugkeer Moordvrouw

Moordvrouw is een Nederlandse actieserie van de zender RTL 4. In maart 2018 werd het zevende seizoen afgesloten.

Daarna was onduidelijk of er een vervolg kwam. Wendy van Dijk, die in de serie de hoofdrol speelt van rechercheur Fenna Kremer, heeft aan Nu.nl gemeld dat zij verwacht dat de serie binnenkort weer nieuw leven ingeblazen wordt. De serie gaat over een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen in Leeuwarden. Zij staan voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden.

Wendy van Dijk: “We zijn er nog niet klaar mee. Alleen zijn er nog geen nieuwe opnames gepland. Het is ook wel even rustig nu. Naast alle programma's die ik deed, was Moordvrouw wel een behoorlijk ding in de agenda. Dus volgens mij vonden we het allemaal niet zo erg dat er nu even een pauze is. Maar de serie komt wel terug.”

6219 Moordvrouw2
Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00