Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wendy van Dijk verwacht terugkeer Moordvrouw

Moordvrouw is een Nederlandse actieserie van de zender RTL 4. In maart 2018 werd het zevende seizoen afgesloten.

Daarna was onduidelijk of er een vervolg kwam. Wendy van Dijk, die in de serie de hoofdrol speelt van rechercheur Fenna Kremer, heeft aan Nu.nl gemeld dat zij verwacht dat de serie binnenkort weer nieuw leven ingeblazen wordt. De serie gaat over een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen in Leeuwarden. Zij staan voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden.

Wendy van Dijk: “We zijn er nog niet klaar mee. Alleen zijn er nog geen nieuwe opnames gepland. Het is ook wel even rustig nu. Naast alle programma's die ik deed, was Moordvrouw wel een behoorlijk ding in de agenda. Dus volgens mij vonden we het allemaal niet zo erg dat er nu even een pauze is. Maar de serie komt wel terug.”

6219 Moordvrouw2
Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst