Moordvrouw

7.8 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wendy van Dijk verwacht terugkeer Moordvrouw

Moordvrouw is een Nederlandse actieserie van de zender RTL 4. In maart 2018 werd het zevende seizoen afgesloten.

Daarna was onduidelijk of er een vervolg kwam. Wendy van Dijk, die in de serie de hoofdrol speelt van rechercheur Fenna Kremer, heeft aan Nu.nl gemeld dat zij verwacht dat de serie binnenkort weer nieuw leven ingeblazen wordt. De serie gaat over een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen in Leeuwarden. Zij staan voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden.

Wendy van Dijk: “We zijn er nog niet klaar mee. Alleen zijn er nog geen nieuwe opnames gepland. Het is ook wel even rustig nu. Naast alle programma's die ik deed, was Moordvrouw wel een behoorlijk ding in de agenda. Dus volgens mij vonden we het allemaal niet zo erg dat er nu even een pauze is. Maar de serie komt wel terug.”

6219 Moordvrouw2
Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00