Moordvrouw

7.8 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wendy van Dijk verwacht terugkeer Moordvrouw

Moordvrouw is een Nederlandse actieserie van de zender RTL 4. In maart 2018 werd het zevende seizoen afgesloten.

Daarna was onduidelijk of er een vervolg kwam. Wendy van Dijk, die in de serie de hoofdrol speelt van rechercheur Fenna Kremer, heeft aan Nu.nl gemeld dat zij verwacht dat de serie binnenkort weer nieuw leven ingeblazen wordt. De serie gaat over een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen in Leeuwarden. Zij staan voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden.

Wendy van Dijk: “We zijn er nog niet klaar mee. Alleen zijn er nog geen nieuwe opnames gepland. Het is ook wel even rustig nu. Naast alle programma's die ik deed, was Moordvrouw wel een behoorlijk ding in de agenda. Dus volgens mij vonden we het allemaal niet zo erg dat er nu even een pauze is. Maar de serie komt wel terug.”

6219 Moordvrouw2
Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Gisteren, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Gisteren, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Gisteren, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Gisteren, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Gisteren, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Gisteren, 09:00