Moordvrouw

7.8 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Een zevende seizoen voor Moordvrouw

Niet alleen een nieuw seizoen, maar ook nieuwe schrijvers voor de RTL- en Videoland-serie Moordvrouw.

Het zesde seizoen eindigde met een cliffhanger en gelukkig voor de fans eindigt het niet definitief daarmee. In januari zullen de kijkers weten hoe het afloopt met Wendy van Dijk en haar collega’s in Moordvrouw. Er is niet aangekondigd dat het zevende seizoen de laatste is.

De opnames van het zevende seizoen gaan deze maand nog van start en Achmed Akkabi, die Bram speelt, vertelde dat hij het nieuwe script al had gelezen. En nieuw is het, want er is een nieuw schrijvers duo in dienst genomen. Alma Pepeyus en Hein Scheuets (De Maatschap) zullen de toon van de serie iets gaan aanpassen.

Volgens Akkabi was die nieuwe stijl belangrijk: “Anders zouden we teveel een herhaling van zetten krijgen. De scenario's zijn wel heel erg spannend dit jaar. We beginnen meteen met een interessante verhaallijn, waar ik helaas nog niet te veel over mag vertellen. Dit seizoen doet Bram een paar dingen die niet in goede aarde vallen bij de collega's. Hij werkt zich in de nesten, om vervolgens te proberen er weer uit te komen en de band met zijn collega's recht te trekken.

Ben jij blij met een zevende seizoen voor Moordvrouw?


Vorige aflevering
07x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00