Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Een zevende seizoen voor Moordvrouw

Niet alleen een nieuw seizoen, maar ook nieuwe schrijvers voor de RTL- en Videoland-serie Moordvrouw.

Het zesde seizoen eindigde met een cliffhanger en gelukkig voor de fans eindigt het niet definitief daarmee. In januari zullen de kijkers weten hoe het afloopt met Wendy van Dijk en haar collega’s in Moordvrouw. Er is niet aangekondigd dat het zevende seizoen de laatste is.

De opnames van het zevende seizoen gaan deze maand nog van start en Achmed Akkabi, die Bram speelt, vertelde dat hij het nieuwe script al had gelezen. En nieuw is het, want er is een nieuw schrijvers duo in dienst genomen. Alma Pepeyus en Hein Scheuets (De Maatschap) zullen de toon van de serie iets gaan aanpassen.

Volgens Akkabi was die nieuwe stijl belangrijk: “Anders zouden we teveel een herhaling van zetten krijgen. De scenario's zijn wel heel erg spannend dit jaar. We beginnen meteen met een interessante verhaallijn, waar ik helaas nog niet te veel over mag vertellen. Dit seizoen doet Bram een paar dingen die niet in goede aarde vallen bij de collega's. Hij werkt zich in de nesten, om vervolgens te proberen er weer uit te komen en de band met zijn collega's recht te trekken.

Ben jij blij met een zevende seizoen voor Moordvrouw?


Vorige aflevering
07x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst