Moordvrouw

7.8 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thijs Römer: “Moordvrouw krijgt geen vervolg”

Thijs Römer is gestopt als creatief directeur van de drama-unit van RTL Productions. Bovendien stopt ook zijn dramaserie Moordvrouw op RTL 4 en Videoland.

De Nederlandse politieserie met Wendy van Dijk in de hoofdrol was daar te zien vanaf 2012 en in zeven seizoenen werden er 68 afleveringen gemaakt.

Er komt geen vervolg. Dat heeft Römer gezegd op NPO Radio 5. Hij had zijn baantje bij RTL te danken aan zijn goede vriendschap met Erland Galjaard, maar ook hij ligt er nu uit, net als de RTL-baas. “Ik ben inmiddels weg bij RTL. Ik heb het een paar jaar gedaan met heel veel plezier“, aldus de 39-jarige acteur.

“Volgens mij komt Moordvrouw niet terug. Ik weet niet of ik nu voor mijn beurt praat. Wij deden de opnamen altijd de tweede helft van het jaar, augustus tot december. Nou, dat is het bijna. Ik weet in elk geval dat ze mij niet ingehuurd hebben. We hebben zeven seizoenen gemaakt met veel plezier en succes, maar ik heb het idee dat het daarbij blijft. Dat is toch mooi, zeven seizoenen?”

Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00