Moordvrouw

7.9 / 10
45 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thijs Römer: “Moordvrouw krijgt geen vervolg”

Thijs Römer is gestopt als creatief directeur van de drama-unit van RTL Productions. Bovendien stopt ook zijn dramaserie Moordvrouw op RTL 4 en Videoland.

De Nederlandse politieserie met Wendy van Dijk in de hoofdrol was daar te zien vanaf 2012 en in zeven seizoenen werden er 68 afleveringen gemaakt.

Er komt geen vervolg. Dat heeft Römer gezegd op NPO Radio 5. Hij had zijn baantje bij RTL te danken aan zijn goede vriendschap met Erland Galjaard, maar ook hij ligt er nu uit, net als de RTL-baas. “Ik ben inmiddels weg bij RTL. Ik heb het een paar jaar gedaan met heel veel plezier“, aldus de 39-jarige acteur.

“Volgens mij komt Moordvrouw niet terug. Ik weet niet of ik nu voor mijn beurt praat. Wij deden de opnamen altijd de tweede helft van het jaar, augustus tot december. Nou, dat is het bijna. Ik weet in elk geval dat ze mij niet ingehuurd hebben. We hebben zeven seizoenen gemaakt met veel plezier en succes, maar ik heb het idee dat het daarbij blijft. Dat is toch mooi, zeven seizoenen?”

Vorige aflevering
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 16:00
NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03