Misdaaddokters

8.8 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
8.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkCanvas/Ketnet
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Misdaaddokters is een Belgische documentaireserie van de zender Canvas/Ketnet. De serie ging in première op 6 februari 2019.

Misdaaddokters is een zesdelige human interestreeks over enkele Vlaamse medisch-forensisch specialisten (zeven wetsdokters en zes gerechtspsychiaters). In de reeks worden de specialisten één-op-één vragen gesteld door Gilles De Coster als interviewer, zittend in een ijzeren geraamte in een industrieel ogende ruimte. Ze vertellen er openhartig over hun beroep, hun privéleven en bekende zaken waar ze een bijdrage toe hebben geleverd. De interviews werden vervolgens in stukjes geknipt en opnieuw samengevoegd zodat elke aflevering een bepaald thema behandelt. De zeven wetsdokters die in de reeks geïnterviewd werden, zijn: Evy De Boosere, Werner Jacobs, Dingeman Rijken, Wim Van De Voorde, Wouter Van den Bogaert, Geert Van Parys en Joke Wuestenbergs;
de zes gerechtspsychiaters die geïnterviewd werden, zijn: Kurt Audenaert, Paul Cosyns, Lieve Dams, Chris Dillen, Hans Hellebuyck en Rudy Verelst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Misdaaddokters.

Vergelijkbare series