Million Dollar Listing San Francisco

9.5 / 10
60 min
Reality
Volg deze serie
9.5 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkBravo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Million Dollar Listing San Francisco is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 8 juli 2015.

De Bay Area bevindt zich midden in een hausse in onroerend goed, met veel jonge tech-arbeiders die het gebied naar huis bellen en bereid zijn veel geld uit te geven voor enkele van de duurste eigendommen in de VS De concurrentie op de markt is hard en agenten concurreren altijd om nieuwe klanten te werven; drie van die agenten zijn geprofileerd in deze serie. De in San Francisco geboren en luxe makelaar Justin Fichelson is een professional in netwerken, en zijn relaties met durfkapitalisten en ondernemers in Silicon Valley helpen hem vooruit te komen in het spel. Roh Habibi, geboren in Afghanistan maar opgegroeid in de Bay Area, is bereid om alles te doen wat nodig is om een ​​deal te sluiten, waardoor hij in slechts een paar jaar tijd de top van het beroep heeft bereikt. De filosofie van Andrew Greenwell - groot worden of helemaal niet - heeft ertoe bijgedragen dat hij CEO werd van een onroerendgoedbedrijf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Million Dollar Listing San Francisco.

Vergelijkbare series

Million Dollar Listing San Francisco