Meiji Tokyo Renka

6,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Meiji Tokyo Renka is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 9 januari 2019.

Mei Ayazuki is gewoon je gewone, alledaagse middelbare schoolmeisje. Dat is totdat ze op een avond, wanneer de maan vol en rood is, door de tijd naar de Meiji-periode wordt getransporteerd door Charlie, een zelfbenoemde goochelaar.

Ze komt terecht in een vreemd ‘Tokyo’ uit het Meiji-tijdperk, waar het bestaan ​​van geesten wordt geaccepteerd. Onder leiding van Charlie komt ze eindelijk aan bij de Rokumeikan. Daar wachten op haar aankomst de historische figuren Ougai Mori, Shunsou Hishida, Otojirou Kawakami, Kyouka Izumi, Gorou Fujita, Yakumo Koizumi en Tousuke Iwasaki.

Terwijl ze met deze mannen omgaat, ontdekt ze dat ze een Tamayori is - iemand die geesten kan zien - een vaardigheid die in de Meiji-periode zeer gewaardeerd wordt. Door deze krachten begint haar relatie met de mannen te veranderen ... Terwijl ze deze knappe mannen leert kennen in een nieuw tijdperk waar ze niet aan kan wennen, begint er een liefde in haar te groeien.

Zal Mei terug kunnen keren naar haar tijd? Wat zal er van haar liefde worden - een liefde die de grenzen van tijd en ruimte overschrijdt?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Meiji Tokyo Renka.
Meiji Tokyo Renka