Marvel's Runaways

7.3 / 10
48 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Marvel's Runaways eind augustus op Disney+

Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.

Vorig jaar ging het derde seizoen van Marvel's Runaways al in première bij Hulu, waarvan de superheldenserie oorspronkelijk is. Het derde en daarmee ook laatste seizoen zal van 28 augustus ook te bekijken zijn bij Disney+. Vorig jaar november werd bekend dat Hulu de serie hier de tekst die daarbij hoort niet zal vernieuwen met een vierde seizoen.

In Marvel’s Runaways komen de kinderen van superschurken er achter dat hun ouders een dubbel leven leiden. De tieners gaan samenwerken en lopen weg van huis om boete te doen voor de acties van hun ouders en achter de geheimen van hun afkomst te komen. Bekijk hieronder de trailer van het derde en laatste seizoen van Marvel's Runaways.

Vorige aflevering
Cheat the Gallows
Cheat the Gallows
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03