Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Marvel's Runaways krijgt derde seizoen bij Hulu

Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en er is besloten dat er een derde seizoen volgt.

In Marvel’s Runaways komen de kinderen van superschurken er achter dat hun ouders een dubbel leven leiden. De groep tieners gaat samenwerken en loopt weg van huis om boete te doen voor de acties van hun ouders en om achter de geheimen van hun afkomst te komen.

De serie van de showrunners en schrijvers Josh Schwartz en Stephanie Savage krijgt tien afleveringen in het derde seizoen. Dat is minder dan de dertien afleveringen in het eerste en tweede seizoen. Hulu stelt dat tien afleveringen het ideale aantal is voor bingewatchen.

Video on youtube


Josh Schwartz en Stephanie Savage hebben zondag het volgende verklaard: ”We zijn enthousiast om meer verhalen van Marvel's Runaways te vertellen en zijn Marvel, Hulu, onze cast en crew en ons ​​publiek dankbaar. Seizoen drie zal meer laten zien over de weglopers, terwijl we onze connectie met het Marvel-universum verdiepen.”
Vorige aflevering
Cheat the Gallows
Cheat the Gallows
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Marvel's Runaways