Marvel's Cloak & Dagger

7.3 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Freeform stopt met Marvel's Cloak & Dagger

Marvel's Cloak & Dagger is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Freeform. Het tweede seizoen werd in mei 2019 afgesloten.

In Marvel's Cloak & Dagger volgen we twee tieners, met compleet verschillende achtergronden. Ze krijgen een relatie, maar moeten ook om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Tandy (Olivia Holt) kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone (Aubrey Joseph) kan anderen later overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefde.

Freeform heeft gisteren bekend gemaakt dat Marvel's Cloak & Dagger geen derde seizoen zal krijgen. Het nieuws is niet verwonderlijk, want het komt vijf maanden nadat het tweede seizoen van de superheldenserie zijn laatste aflevering had op het Disney-netwerk. Ook waren de kijkcijfers in het tweede seizoen 40 procent gedaald. De opties op de cast zijn deze week verlopen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Level Up
Level Up
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TimGo10
25 okt 2019 16:05 -
Vond het wel een hele goeie serie dis erg jammer! Gelukkig zien we ze nog terug in de crossover tijdens het derde seizoen van Runaways. Misschien kunnen ze zelfs wel bij de Runaways zelf gaan horen, of misschien komt er een vervolgserie op Disney+, net zoals er waarschijnlijk vervolgen op de Marvel Netflix series zullen komen op Disney+
Reageer
Marvel's Cloak & Dagger