Marvel's Cloak & Dagger

7.3 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Marvel's Cloak & Dagger start 4 april

Marvel's Cloak & Dagger is een Amerikaanse actieserie van de zender Freeform. De serie ging van start in juni 2018.

In Marvel's Cloak & Dagger volgen we twee tieners, met compleet verschillende achtergronden. Ze krijgen een relatie, maar moeten ook leren om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen laten overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefde.

Freeform heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Marvel's Cloak & Dagger van start gaat op donderdag 4 april 2019, met een aflevering van maar liefst twee uur. De hoofdrollen zijn voor Olivia Holt (Tandy) en Aubrey Joseph (Tyrone). In het tweede seizoen lijken ze prima te kunnen samenwerken met elkaar. Andere acteurs in Marvel's Cloak & Dagger zijn Emma Lahana, Gloria Reuben, Andrea Roth en J.D. Evermore.

Vorige aflevering
Level Up
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00