Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Marvel's Cloak & Dagger start 4 april

Marvel's Cloak & Dagger is een Amerikaanse actieserie van de zender Freeform. De serie ging van start in juni 2018.

In Marvel's Cloak & Dagger volgen we twee tieners, met compleet verschillende achtergronden. Ze krijgen een relatie, maar moeten ook leren om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen laten overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefde.

Freeform heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Marvel's Cloak & Dagger van start gaat op donderdag 4 april 2019, met een aflevering van maar liefst twee uur. De hoofdrollen zijn voor Olivia Holt (Tandy) en Aubrey Joseph (Tyrone). In het tweede seizoen lijken ze prima te kunnen samenwerken met elkaar. Andere acteurs in Marvel's Cloak & Dagger zijn Emma Lahana, Gloria Reuben, Andrea Roth en J.D. Evermore.

Vorige aflevering
Rabbit Hold
02x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst