Marvel's Cloak & Dagger

7.3 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Marvel's Cloak & Dagger start 4 april

Marvel's Cloak & Dagger is een Amerikaanse actieserie van de zender Freeform. De serie ging van start in juni 2018.

In Marvel's Cloak & Dagger volgen we twee tieners, met compleet verschillende achtergronden. Ze krijgen een relatie, maar moeten ook leren om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen laten overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefde.

Freeform heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Marvel's Cloak & Dagger van start gaat op donderdag 4 april 2019, met een aflevering van maar liefst twee uur. De hoofdrollen zijn voor Olivia Holt (Tandy) en Aubrey Joseph (Tyrone). In het tweede seizoen lijken ze prima te kunnen samenwerken met elkaar. Andere acteurs in Marvel's Cloak & Dagger zijn Emma Lahana, Gloria Reuben, Andrea Roth en J.D. Evermore.

Vorige aflevering
Level Up
Level Up
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00