Manifest

8.1 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Eerste seizoen Manifest in januari bij Net5

Tijdens een enorm turbulente, maar routinevlucht, lijkt het er even op dat 191 passagiers neerstorten. Als ze uiteindelijk veilig landen, worden ze opgevangen door politie en ambulances.

Wat blijkt: iedereen aan boord is vijfenhalf jaar vermist en dood gewaand... Al snel ontvouwt zich een dieper mysterie. Dit is vanaf woensdag 8 januari in de serie Manifest te zien bij Net5. Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging daar in première in september 2018. Het tweede seizoen start bij NBC op 6 januari.

De familie Stone wordt tijdens hun terugreis naar New York van elkaar gescheiden als de vlucht overboekt blijkt. De vrouw van Ben, zijn dochter en ouders besluiten de eerste vlucht te nemen, terwijl Ben samen met zijn zieke zoontje Call en zijn zus Michaela een vlucht later pakt. Het wordt een beslissing met grote gevolgen. Is er iets onmogelijks gebeurd of een wonder?Eenmaal bijgekomen van de eerste schok, probeert iedereen zijn leven weer op de rit te krijgen. Maar hoe doe je dat als de mensen om je heen dachten dat je dood was? En wat zijn de gevolgen daarvan? Al gauw blijkt dat er rigoureuze veranderingen hebben plaatsgevonden. Daarnaast horen zowel Ben (Josh Dallas) als Michaela (Melissa Roxburgh) sinds de bewuste vlucht ineens een stem in hun hoofd die hun aanwijzingen geeft. Niet veel later hoort een aantal andere passagiers ook stemmen..

Manifest werd geschreven door Jeff Rake (The Mysteries of Laura) en mede-geproduceerd door Robert Zemeckis. Uitzending: wekelijks dubbele afleveringen, vanaf woensdag 8 januari 2020 om 20.30 uur bij Net5.
Vorige aflevering
Icing Conditions
Icing Conditions
02x13
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Marsnl
06 jan 2020 19:56 -
Veel zin in
Reageer
avatar_zinss
07 jan 2020 22:10 -
Me tooooo!
Reageer
avatar_Ferron
07 jan 2020 23:35 -
Na het eerste seizoen snap je nog niet waar het nou precies over gaat haha #nutweedeseizoen
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1