Management of Novice Alchemist

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2023 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222023 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Management of Novice Alchemist is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 3 oktober 2022.

Voor een eenzame wees is er bijna maar één carrièrepad naar succes. Dat is het behalen van een nationale kwalificatie als alchemist. Na haar afstuderen aan de Royal Alchemist Training Academy, waarvoor niets dan bekwaamheid vereist is, krijgt Sarasa van haar meester de rechten op een winkel. Nadat ze door haar genereuze mentor is weggestuurd, begint Sarasa aan haar reis, dromend van een enigszins elegant leven als alchemist, maar bij aankomst ontdekt ze tot haar schrik dat het platteland nog landelijker is dan ze zich had voorgesteld. Maar zelfs op zo'n plek moet ze op de een of andere manier een winkel beheren om de kost te verdienen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Management of Novice Alchemist.

Vergelijkbare series

Management of Novice Alchemist