Made in Abyss

8.4 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/25afleveringen/2017 - 2022 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20172022 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:AT-X
Made in Abyss is een Japanse animatieserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 7 juli 2017.

Het enorme grottensysteem, bekend als de Abyss, is de enige onontdekte plek ter wereld. Niemand weet hoe diep deze gigantische put gaat, bewoond door vreemde en wonderlijke wezens en vol met mysterieuze oude relikwieën die voor de moderne mens onbekend zijn. Generaties van gedurfde avonturiers zijn aangetrokken door de cryptische diepten van de afgrond. In de loop van de tijd werden de stoutmoedig genoeg om de gevaarlijke put te verkennen bekend als "Cave Raiders".

In Oosu, de stad aan de rand van de Abyss, woont een weesje genaamd Rico, die ervan droomt om net zo'n grote grotrover te worden als haar moeder en het grote mysterie van de put oplost. Als ze op een dag de duistere diepten verkent, strompelt ze over een kleine jongen, die een robot blijkt te zijn ...
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Made in Abyss.
Made in Abyss