Madam Secretary

8.2 / 10
43 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
15 mrt 2017 23:45 -
goed geschreven en goede acteurs vooral het totaal plaatje werk en gezin
Reageer
avatar_Olga2000
7
24 mrt 2016 12:46 -
Deze serie heeft veel pluspunten: Thea Leoni is mooi op dreef. Ik vind haar geloofwaardig en zij acteert overtuigend en met plezier. Verhaallijnen in de serie, zowel prive als professioneel weten te boeien.

Echter, er is een enorme 'but' die in mijn optiek de serie een beetje de das om doet: het is een soort enorme reeks Amerikaanse propaganda filmpjes. "Wij zijn zo geweldig en rechtvaardig!" Even schouderklopjes uitdelen... Dus die zal wel een gemiddelde Amerikaan enorm aanspreken. Als buitenlander krijg je daar geregeld kromme tenen van.
Reageer
avatar_Lyannah
9
18 mrt 2016 15:03 -
Wat een goede serie vind ik dit.Tig redenen hiervoor... Bing watched van aflevering 1 tot nu.....mag hopen dat deze serie nog even blijft....
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
02x01
anonymous
24 jul 18:07
wanneer of waar wordt seizoen 2 van madam secretary uitgezonden heb net seizoen 1 gezien
01x11
Arjensky
04 dec 17:35
Is iemand dat Nederlandse paspoort opgevallen in deze aflevering? Dat zag er eerlijk gezegd totaal niet uit. Zal wel een juridische reden hebben, maar toch.