Lupin

8.1 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede deel Lupin volgende maand van start

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.

Begin dit jaar ging Lupin in première bij Netflix. De Franse misdaadserie bleek gelijk een succes, maar nog niet alle afleveringen van het eerste seizoen verschenen gelijk op Netflix. Vanaf 11 juni gaat het verhaal verder, dan zullen de laatste vijf afleveringen van het eerste seizoen verschijnen bij Netflix. Voordat het tweede deel verschijnt, geeft Netflix vast een voorproefje. Bekijk hieronder vast de trailer.

De serie draait om Assane Diop. Hij wil wraak nemen op de rijke familie Pelligrini die hem en zijn vader jaren geleden onrecht hebben aangedaan. De handelswijze van Diop is geïnspireerd op de verhalen van Arsène Lupin. De hoofdrol wordt vervuld door Omar Sy (Bref.).

Vorige aflevering
Chapter 10
Chapter 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
12 mei 2021 11:02 -
Vreselijk dat ingesproken Engels. Ga deel 2 zeker kijken, maar dan wel met originele audio :)

Las ook ergens dat er een 2e seizoen/3e deel is besteld.
Reageer
avatar_thunderbirdman
12 jun 2021 10:08 - 12 jun 2021 10:08
Blijkbaar is ook Seizoen 2 de 1e 5 afleveringen al opgenomen, althans deze heb ik nu binnen
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00