Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Lupin keert terug voor derde deel

Het verhaal van de Franse gentleman-dief is nog niet voorbij. Lupin gaat nog even door.

Hoewel er geen traditionele aankondiging was van de streaminggigant, zullen fans het bericht wellicht hebben opgemerkt aan het einde van de laatste aflevering waarin staat dat de serie inderdaad zal terugkeren.

Het is onduidelijk of een derde deel altijd het plan was, of dat het verhaal doorgaat vanwege de populariteit van de serie. Terwijl deel één precies in het midden van het verhaal eindigde met een cliffhanger, leek deel twee de zaken mooi af te ronden, waarbij de meeste losse eindjes in de tien afleveringen van de serie mooi aan elkaar werden geknoopt.



Lupin vertelt het klassieke Franse verhaal over Arsène Lupin. Het verhaal volgt het leven van Assane Diop (Omar Sy, foto), wiens leven als tiener op zijn kop werd gezet toen zijn vader stierf nadat hij werd beschuldigd van een misdaad die hij niet had begaan. 25 jaar later neemt Assane de persona aan van een gentleman-inbreker en meester in vermomming om zijn vader te wreken voor het onrecht dat is aangedaan door een rijke familie.

Het is niet bekend wanneer de opnames starten, hoeveel afleveringen het derde deel gaat krijgen en wanneer het derde deel van Lupin van start zal gaan bij Netflix. Dit zegt Sy erover: "We zijn er nu over in gesprek. We hebben veel gedachten over het nieuwe deel, willen een hoop doen en laten zien, maar zitten nog in het schrijfproces." Maar van één actrice weten we nu al dat die terug zal keren namelijk J'accuse, Sy vertelde: "Ze is niet de makkelijkste op de set, maar ze is een goede actrice. Er komt nog meer aan met J'accuse."
11215 J'accuse
Vorige aflevering
Chapter 7
Chapter 7
02x07
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lupin