Lunar Legend Tsukihime

4.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
4.5 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2003 - 2003 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20032003 (Beëindigd)
Genres:Anime
Lunar Legend Tsukihime is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 9 oktober 2003.

Shiki Tohno heeft een geheim. Als gevolg van een kwetsuur uit zijn kindertijd kan hij de energielijnen zien die alle dingen samenbinden. en door die lijnen te doorbreken kan hij bijna alles vernietigen! Alleen een speciale bril die zijn buitengewone waarnemingen onderdrukt, heeft hem gezond gehouden, maar zijn pogingen om een 'normaal' leven te leiden, komen tot een schokkend einde wanneer hij wordt benaderd door een vreemde en gevaarlijke vrouw met haar eigen angstaanjagende geheim. Nu vecht Shiki zowel voor zijn leven als om de geheimen van zijn eigen verleden te ontrafelen; want zelfs met een mysterieuze vrouwelijke vampier als bondgenoot, hoe kan iemand dan een vijand verslaan wiens kracht het is altijd herboren te worden?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lunar Legend Tsukihime.

Vergelijkbare series

Lunar Legend Tsukihime