Love Live! Nijigasaki High School Idol Club

-
25 min
Anime
Volg deze serie
2seizoenen/26afleveringen/2020 - 2023 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202023 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Love Live! Nijigasaki High School Idol Club is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 3 oktober 2020.

Nijigasaki High, een middelbare school in Odaiba, Tokio die populair is vanwege de geest van vrijheid en de verscheidenheid aan onderwijscursussen. Yu Takasaki, een tweede jaar in de cursus Algemeen Onderwijs, wordt aangetrokken door de oproepen van schoolidolen. Samen met haar jeugdvriendin Ayumu Uehara besloot ze de School Idol Club te bezoeken. Af en toe rivalen, soms kameraden. Vasthoudend aan hun eigen hoop en wensen, blijven ze elke dag hard werken. "Kon ik maar deze meisjes steunen, die hun dromen nastreven ......" Dit is een schoolidoolproject, een verhaal over dromen die uitkomen, gesponnen door 9 meisjes die hun dromen najagen en 1 gewoon meisje. Bereiken! Deze opwinding! Laten we onze dromen najagen!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love Live! Nijigasaki High School Idol Club.
Love Live! Nijigasaki High School Idol Club