Lost in Space (2018)

7.8 / 10
56 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_elixer
10
25 dec 2019 15:25 -
seizoen 2 ook weer gezien
wat blijf het toch een geweldige serie
kom maar op met seizoen 3
hoop dat hier nog vele seizoenen van gaan komen
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_bassie86
27 dec 2019 22:24
En spannend bij seizoen 2 laatste aflevering nee toch wat gebeurt daar. Kom maar op seizoen 3 pas februari of april 2020.
Reageer
avatar_stormm77
10
17 apr 2018 20:16 -
Eindelijk weer een goede sf serie.Ik had geen verwachtingen dus open minded gaan kijken.Het komt een beetje moeilijk op gang maar daarna is het goed te kijken, ook de special effects zijn mooi.An 7 episodes begint hey spannend te worden.Het zou geweldig zijn als er een volgend seizoen zou komen.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Dore
17 apr 2018 20:30
Vraagje. Heb jij series van Star Trek gezien of Battlestar Galactica (2004)?? Zo ja dan zou ik graag willen weten wat jouw argumenten zijn om deze serie een 10 te geven.
Reageer
avatar_elixer
10
15 apr 2018 21:43 -
leuke serie begon er naar te kijken zonder verwachtingen
en vond het echt leuk mag van mij zeker een tweede seizoen van komen
Reageer
avatar_Dore
6
15 apr 2018 20:17 - 15 apr 2018 20:24
Had meer verwacht van deze serie. Jammer dat alles tegenwoordig politiek correct moet zijn, wat je in deze serie duidelijk ziet in de rolverdeling. Het zou toch wat als een man (soldaat) een vrouw (natuurkundige) orders geeft in gevaarlijke situaties, dat kan natuurlijk niet meer in deze tijd...
Ook zijn veel acteurs slecht gecast of hebben ze er een slecht verhaal voor geschreven. Toch een 7 van mij vanwege de mooie graphics en omdat er te weinig sf-series zijn en je die, ook al zijn ze wat minder, moet koesteren.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Leggero
30 apr 2018 03:26
Ja inderdaad politiek correct. Er zitten te veel bijdehante vrouwen in zoals Judy Robinson, "Dr Smith" en Maureen Robinson die letterlijk alles beter weet.
Dat gaat op een bepaald moment vervelen, een beetje zoals de nieuwe Ghostbusters.
Voor de rest een prima serie met hele goede SFX.
Reageer
avatar_Patriezja
8
04 jun 2018 17:16 -
Een hele mooie en ontroerende serie! 1e 2 afleveringen moet je even doorheen, komt langzaam op gang
Reageer
avatar_sharky
6
15 apr 2018 19:23 -
Na ik me verheugd had toen ik las dat er een remake serie van lost in space kwam ben ik nu toch enigszins teleurgesteld.De echte spanning kwam pas een beetje los in de laatste 2 afleveringen.De rest was verhaal met een beetje aktie erbij gegooid.Er zitten soms leuke effecten in en er is te veel naar de serie the 100 gekeken want sommige elementen leken erg veel op elkaar.Ik denk dat ik te veel had verwacht.Het is niet slecht,maar om te zeggen erg goed ook niet,ik hoop als er een tweede seizoen komt die toch wat meer aktie bevat.Het zou zonde zijn als die er niet kwam al was het enkel voor de nieuwschierigheid naar wat ze nog meer ermee kunnen.en met zo'n einde hebben ze bijna geen andere keuze.
Reageer
avatar_mebo870
7
02 jun 2020 13:57 -
Seizoen 1 vond ik heel flauw, met absurde en onrealistische situaties, aflevering 10 heeft me over de streep getrokken om te blijven kijken, bijna afgehaakt. Seizoen 2 speelt zich voornamelijk af aan boord van het moederschip de “Resolute” waardoor de serie meer ademruimte en personages krijgt en een zeer geslaagd seizoen neerzet.
Reageer
avatar_frodo
9
05 jan 2020 14:20 -
Leuke serie. Ben benieuwd of er nog een seizoen 3 komt. Want het verhaal is nog niet af.
Reageer
avatar_gerko511
3
09 jul 2018 11:35 -
Deze serie is echt te triest voor woorden. Hier gebeuren dingen die zo onmogelijk zijn maar als wetenschap verkocht worden dat ik er van huilen moet. De personages zouden zeer hoog begaafd zijn en uitverkoren zijn de mensheid op andere planeten voort te zetten. In plaats daarvan voeren ze de meest domme acties uit, liegen en bedriegen ze elkaar op kinderlijke wijze, communiceren ze amper en delen ze cruciale informatie niet met elkaar en dan heeft een niet uitverkoren psychopate die er door onlogische gebeurtenissen ook bij zit ook nog eens alle wijsheid in pacht om alles te verzieken.
Water dat vanuit de bodem begint te bevriezen (onmogelijk) en in enkele minuten, een ontsnapping uit een auto die in een gloeiende teerput gezonken is... hoe verzin je het?
De tekenfilms van Scooby Doo zijn nog geloofwaardiger.
Serie dus maar niet afgerond want het werd te storend.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_latevogel
26 dec 2019 12:53
Zelf heb ik de serie nog niet gezien maar na jouw verhaal werd ik erg nieuwsgierig. Hoe kom je uit een auto vandaan die de temperatuur waarschijnlijk al heeft van een gloeiende teerput? En inderdaad, water begint na het omhoogkomen uit de bodem niet gelijk te bevriezen. Daar gaat wel enige tijd overheen, ondanks dat het misschien erg koud is. Dan zal de bodem in al die jaren ook wel bevroren zijn, dus water is al bevroren ;). Maar Gerko511, vergeet één ding niet: je kijkt voor vermaak en niet voor informatie!
Een glimlach over de onnozelheid en kijken voor de ontspanning. Er gebeurt zoveel in series en films wat in werkelijkheid niet kan. Ook de ruimte ingaan om een bewoonbare planeet te vinden, zal met een huidige raket meer dan 100 jaar duren, (in 100 jaar vlieg je ongeveer 262.800.000 km bij een snelheid va 30.000 km p/u) en dat is in lichttijd 36,5 dag, En we spreken vaker over lichtjaren, dus zo weinig afstand leg je af in 100 jaar!!!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
01x01
TnTNL
16 nov 08:39
Eerste aflevering was veel belovend. Er gebeurt heel veel en op de flashbacks na is het voor mij geen moment saai geweest. Deze ga ik doorzetten!