Les hommes de l'ombre

8.5 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
8.5 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2011 - 2016 
NetwerkFrance 2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20112016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:France 2
Les hommes de l'ombre is een Franse dramaserie van de zender France 2. De serie ging in première op 25 januari 2011.

De President van de Franse Republiek is het slachtoffer van een aanval geworden. De politieke wereld wordt geschud: een vroege presidentsverkiezingen zal worden gehouden in de komende vijfendertig dagen. Er is geen twijfel dat Philip Deleuvre, de minister-president, een looptijd van het Elysee heeft. Maar wat weinig mensen weten is dat het hoofd van de regering meer dingen weet dan hij beweert. Deze oorzaken liggen back in business Kapita Simon, voormalig media adviseur van wijlen president. Bezorgd om de eer van zijn overleden vriend en een bepaalde vorm van politieke ethiek te behouden, heeft de man in de schaduw nu een doel gesteld: een kandidaat vinden die in staat is om Deleuvre te verslaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Les hommes de l'ombre.

Nieuws (1)

Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender. Zaterdag 1 oktober 19.25 - Herzensbrecher – Vater von vier Söhnen – Seizoen 4 (ZDF)...
29 sep 2016
3

Vergelijkbare series

The Returned
2 stemmen
24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem