Legend of the Seeker

7.7 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/44afleveringen/2008 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20082010 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:ABC
Legend of the Seeker is een Amerikaanse fantasieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 1 november 2008.

Legend of the Seeker is een fantasy serie in de stijl van films als Lord of the Rings en Eragon. De serie draait om een jongeman die als gids werkzaam is in een bos, en die plotseling verandert in een magisch leider die zich aansluit bij een mysterieuze vrouw genaamd Kahlan om een bloeddorstige, sinistere tiran te stoppen. Het verhaal vindt plaats in de wereld die auteur Terry Goodkind heeft gecreëerd in de boeken van Het Zwaard van de Waarheid. De wereld is in drie stukken verdeeld: Westland, Het Middenland en D'Hara. Westland is gescheiden van Het Middenland door een magische grens, die was gemaakt om het Westland te beschermen tegen magie. Aan de andere kant van Het Middenland ligt D'Hara, een rijk dat wordt geregeerd door Darken Rahl, een machtig man.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Legend of the Seeker.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
23 jul 2012
Wouw, wat een serie! Lijkt in het begon heel erg op Eragon, film en vechtwerk zijn niet top maar het verhaal en de spelers maken alles goed!

Echt zonde dat het is gestopt!
avatar anonymous
-
2 sep 2012
Het is een leuke serie om naar te kijken, er is alleen 1 nadeel aan. Ze hebben de boeken niet aangehouden, en dat is te merken ook. ze hadden er echt een soort game of thrones van kunnen maken maar aangezien ze niet de boeken gevolgd zijn is dat niet gelukt, echt zonde, dant de verhalen lopen door elkaar.

Dat wel gezegt is het best wel leuk om het te zien.

Vergelijkbare series

Merlin
8 stemmen
Atlantis
3 stemmen
Arrow
3 stemmen
Robin Hood
2 stemmen
Legend of the Seeker