Law & Order: Special Victims Unit

8.2 / 10
44 min
Juridisch, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zondag, 13:00
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
vr 30 augustus
2
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019
Na CBS is het de beurt aan NBC om de start- en premièredatums bekend te maken voor het aankomende seizoen.
18 jun 2019
NBC heeft het komend herfstseizoen niet veel verrassingen in petto voor de kijker. Uiteraard staan er nieuwe series in het schema, maar verder zijn er weinig veranderingen.
13 mei 2019
Showtime heeft een trailer uitgebracht en de premièredatum bekend gemaakt voor de nieuwe dramaserie City on a Hill.
5 mei 2019
NBC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
23 apr 2019
2
Law & Order: Special Victims Unit is een Amerikaanse misdaadserie van NBC. De serie ging van start in september 1999 en blijkt nog steeds een succes. Er gaat een 21ste seizoen komen.
30 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 tot en met 31 maart voor je op een rijtje gezet.
1 apr 2019
NBC heeft de lancering van de serie Law & Order: Hate Crimes uitgesteld. De makers hebben meer tijd nodig om de serie goed voor te bereiden.
5 mrt 2019
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
6 feb 2019
De Amerikaanse zender ABC heeft twee pilots van komedieseries besteld.
6 feb 2019