Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Camryn Manheim keert niet terug in Law & Order voor seizoen 24

Opnieuw een vertrek van een bekend gezicht in Law & Order: Camryn Manheim zal volgend seizoen niet langer te zien zijn.

Na het schokkende vertrek van Sam Waterston uit Law & Order eerder dit jaar, zullen fans van de populaire NBC-serie ook afscheid nemen van Camryn Manheim, wiens laatste optreden zal zijn in de finale van seizoen 23 die op donderdag 16 mei wordt uitgezonden.Manheim (foto) kwam bij de serie als luitenant Kate Dixon in de première-aflevering van seizoen 21, getiteld The Right Thing, hoewel ze in de seizoenen één, drie en vier kleinere gastrollen had gespeeld. Dixon is momenteel de commandant van het Manhattan North Homicide Squad's 27th Precinct.

"Ik bedank Camryn voor haar drie geweldige seizoenen waarin ze ons heeft geholpen Law & Order nieuw leven in te blazen. Ze is een klasse actrice en ik wens haar niets dan het beste voor haar volgende hoofdstuk," deelde seriebedenker Dick Wolf in een verklaring.

Na het vertrek van Waterston kwam Tony Goldwyn bij de serie als de nieuwe officier van justitie, Nicholas Baxter. Er is nog niets bekend over wie in seizoen 24 de leiding overneemt van Dixon. Voordat Dixon de leiding kreeg, was Anita Van Buren de hoogste baas. Zij werd gespeeld door S. Epatha Merkerson, die momenteel schittert in de serie Chicago Med van Wolf Entertainment en Universal Television.
Vorige aflevering
In Harm's Way
In Harm's Way
23x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order