Late Late Lien Show

-
45 min
Special Interest
Volg deze serie
3seizoenen/12afleveringen/1979 - 1988 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min19791988 (Beëindigd)
Netwerk:VARA
Late Late Lien Show is een Nederlands special interestserie van de zender VARA. De serie ging in première op 18 januari 1979.

Humoristisch magazine voor Indische Nederlanders, waarin nostalgie en heimwee naar Nederlands-Indië centraal staan. De Late late Lien show ademt de sfeer van tempo doeloe; het verlangen naar de ‘goeie ouwe tijd’. De afleveringen bevatten sketches, liedjes, traditionele dansen en verhalen over het oude Indië.

Met de begroeting "Dag luitjes thuis!" heet de hartelijke tante Lien de kijkers welkom. In haar koempoelan, de huiselijke kring, ontvangt zij verschillende gasten. Tante Lien is een met Indisch accent sprekende creatie van Wieteke van Dort. Haar vriendin Toeti (Elly Ruimschotel) is haar assistente.

Het publiek lacht uitbundig om de grappige uitspraken van tante Lien en zingt mee met populaire liedjes. Als vast onderdeel kookt Wies van Maarseveen een Indisch gerecht. De Saté-Babi Boys o.l.v Harry Bannink verzorgen de muzikale begeleiding.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 3
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Late Late Lien Show.

Vergelijkbare series