Last Tango In Halifax

8.3 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
02 feb 2015 07:05 -
Leuk die data, maart dat is toch niet op Nederlandse zender? Waarom staat er niet bij op welke zender, ik neem aan dat het BBC is...
Reageer
John Doe
mireille verstraete (gast)
29 dec 2014 14:44 -
Wordt reeks 3 ook op Nederland uitgezonden, aub? Zo ja, wanneer? Dankuwel
Reageer
avatar_simonfender
9
21 aug 2014 15:21 -
Hele goeie serie: goed drama, komisch meeslepende verhaallijn. Een verademing.
Reageer
avatar_anonymous
-
11 apr 2014 07:03 -
Sympathieke drama-serie (met een lichte toets). Doet me qua toon een beetje denken aan het aloude Cold Feet. Puike cast!
Reageer
John Doe
Sjoukje (gast)
20 jan 2014 20:16 -
Een aanrader. Kijkcijferhit in Engeland (en terecht). Vorig jaar winnaar van een BAFTA (beste show). Genomineerd voor een Golden Globe.
Serie voor oud en jong. Goed uitgeschreven karakters, fantastische acteurs, briljante verhaallijnen. Kom op Nederland ga kijken en oordeel zelf
Reageer
John Doe
Sjoukje (gast)
20 jan 2014 20:08 -
Groot succes in Engeland. Best bekeken show on Christmas Eve in Engeland ( en dat wil wat zeggen). Er zit werkelijk van alles in deze serie. Voor elk wat wils. Deramte goed geschreven en karakters waarin je je kunt verplaatsen. Uiteraard fantastische acteurs. Voor jong en oud. Ga eens kijken en laat je meeslepen. Goed nieuws, er komt ook een 3e serie.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
03x01
anonymous
06 mei 09:43
ik dacht dat ik de serie terug kon kijken, maar ik kom niet verder dan dat ze me laten zien hoeveel afleveringen er zijn. of is dit alleen maar voor de verkoop.