Land van Lubbers

7.2 / 10
45 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkNPO 2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:NPO 2
Land van Lubbers is een Nederlandse dramaserie van de zender Nederland 2. De serie ging in première in 2016.

In Land van Lubbers neemt de nu 76-jarige Ruud Lubbers de kijker mee naar de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn verleden; de oliecrisis, economische hervormingen, demonstratie kruisraketten en de geboorte van de euro.
Lubbers vindt het tijd om de balans op te maken en daarom stemt hij in tot vier lange interviews voor een collegezaal studenten. Als koning van de onnavolgbare ‘Lubberiaanse’ antwoorden waarmee hij niets zei wat hij niet wilde, is hij bij deze interviews verrassend helder.
Lubbers is meeslepend, geeft een persoonlijke inkijk in zijn thuissituatie maar laat vooral iedereen getuigen zijn van de vertrekken van de Haagse macht.
De studenten zijn nieuwsgierig maar vooral confronterend. Lubbers weet hun aanvallen eerst te pareren, maar voor hoe lang?
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Land van Lubbers.

Vergelijkbare series