L'Amica Geniale

8.5 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
21 dec 2020
Begin augustus verschijnt het tweede seizoen van My Brilliant Friend op NPO Plus. Vanaf eind augustus wordt de serie ook wekelijks uitgezonden op NPO 2.
23 jul 2020
My Brilliant Friend is verlengd met een derde seizoen. De serie is gebaseerd op de De Napolitaanse romans: Lila en Elena van Elena Ferrante.
4 mei 2020
My Brilliant Friend is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO, die in november van start ging. De serie is vanaf 1 februari 2019 te zien bij NPO Start Plus. Vanaf 8 februari is de serie wekelijks te bekijken op NPO 2. Er zijn acht afleveringen.
29 dec 2018