Koning van de Wereld

5,0 / 10
55 min
Actie, Drama, Avontuur
Volg deze serie
5,0 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2006 - 2008 
NetwerkVTM
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20062008 (Beëindigd)
Genres:ActieDramaAvontuur
Netwerk:VTM
Koning van de Wereld is een Belgische dramaserie van de zender VTM. De serie ging in première op 12 december 2007.

Aan het eind van Wereldoorlog II ontmoet de jonge Stan Vandewalle (Kevin Janssens) bokstrainer Max (Jan Decleir) in een gevangenkamp. Max herkent in de sterke linkse vuist van Stan een groot bokstalent en wordt zijn trainer.

Na de oorlog leeft Stan met zijn hoofd in de wolken. Tot het noodlot toeslaat en zijn lichtbegaafde jongere broer Aloïs sterft. Als eerbetoon aan zijn verongelukte broer zweert Stan de grootste bokser ter wereld te worden. Hij wint de éne kamp na de andere met zijn broer Romain (Koen De Bouw) als bookmaker aan zijn zijde.

Stan geraakt echter in de invloedssfeer van Kets (Frank Vercruyssen) één van de machtigste figuren in de bokswereld die Stan razendsnel omhoog helpt tot kampioen van internationaal niveau: Brussel, Parijs, … Havana. Samen met zijn ware liefde Julie (Natali Broods) danst hij door het Cubaanse nachtleven van jazz, rum en drugs.

Stan ontmoet er ook de naar Cuba uitgeweken broer van zijn vader, nonkel Platon (Josse De Pauw). Platon ziet het bokstalent van Stan en gaat met hen terug naar België om eindelijk grote zaken te doen met Kets. Maar dan ontdekt Stan dat Platon bevriend is met de Cubaanse maffia en dat zijn kampen gemanipuleerd worden ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Koning van de Wereld.

Vergelijkbare series

Koning van de Wereld