Knight Rider

7.4 / 10
44 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
10 jun 2015 02:13 -
Dat deuntje bleef de hele dag in je hoofd zitten, hahaha! Topserie, actie en humor!
Reageer
avatar_white
7
20 okt 2013 19:45 -
Alle afleveringen gezien van de Hoffmann toen nog in goede doen.
Reageer
avatar_Peu407
10
20 jul 2022 22:03 -
top Serie. als dit maar terug kwam.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Mandy1966
01x01
Mandy1966
06 Mei 08:54
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Avatar anonymous
01x01
anonymous
05 Mei 20:15
hoe kan ik deze bekijken?
Avatar anonymous
01x05
anonymous
11 nov 11:15
Ik vind Knight RIder erg leuk , jammer dat het niet meer op TV is
Knight Rider