King & Maxwell

7.1 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw op Net5: King & Maxwell

King & Maxwell komen naar Nederland. De serie gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van David Baldacci is vanaf aanstaande zaterdag (18 oktober) te zien op Net5.

King & Maxwell gaat over twee voormalige geheime dienst agenten welke privédetectives worden. Sean King en Michelle Maxwell zijn niet de typische privédetectives. Hun unieke vaardigheden geeft ze vaak een voorsprong op zowel verdachten als de rechtshandhaving. Hij is altijd een stap voor en zij is een kracht waar je rekening mee moet houden. Samen zijn ze niet te stoppen. In de aflevering van aankomende zaterdag onderzoeken Sean en Michelle de dood van Seans goede vriend.

Het eerste, en ook enige, seizoen bestaat uit tien afleveringen en ging in Amerika in première op 10 juni 2013. Gemiddeld haalde de serie 3,1 miljoen kijkers per aflevering. De tiende en laatste aflevering werd uitgezonden op 12 augustus 2013 en een maand later werd bekend dat King & Maxwell geen tweede seizoen zou krijgen.

King & Maxwell zijn elke zaterdag om 20.55 uur te bewonderen op Net5.
Vorige aflevering
Pandora's Box
Pandora's Box
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Leonietje
15 okt 2014 10:44 -
Met het grote aanbod aan goede (en verlengde) series begrijp ik niet dat Net5 aan deze begint (hetzelfde geldt voor crossbones trouwens). Ik ga niet kijken in elk geval.
Reageer
avatar_anonymous
15 okt 2014 10:52 -
Ja, dat is bijna te huilen. Bijna alles wat Net5 koopt is een 'miniserie'. Veronica is nog erger. Die stopt in de midde van een seizoen met belofte om 'in voorjaar vervolg uitzenden' en dat gebeurt gewoon niet.
Reageer
avatar_anonymous
15 okt 2014 16:31 -
Zonde van het geld
Reageer
King & Maxwell