Katana Maidens ~ Toji No Miko

-
25 min
Actie, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/24afleveringen/2018 - 2020 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182020 (Beëindigd)
Netwerk:AT-X
Katana Maidens ~ Toji No Miko is een Japanse animatieserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 5 januari 2018.

Er is een kwaadaardig wezen genaamd Aratama dat mensen aanvalt en een groep van Miko heeft die wezens die zwaarden gebruiken sinds oude tijden uitgebannen. Degenen die uniformen en zwaarden dragen, worden Toji genoemd, die officieel Tokubetsu Saishi Kitoutai (speciaal ritueel manoeuvreteam) bij de politieorganisatie worden genoemd. Ze zijn officieel goedgekeurd of zwaaien door de overheidsfunctionarissen. De overheid heeft vijf opleidingsscholen opgezet die bestaan uit junior en senior high-levels voor de vrouwelijke studenten om deel te nemen. Ze brengen hun leven door en gebruiken speciale vaardigheden met de zwaarden wanneer ze missies uitvoeren om mensen te beschermen. In het voorjaar zijn de vijf scholen in competitie. Onder de meisjes die trainen voor de competitie, is er een meisje dat een beetje meer gepassioneerd is dan alle andere meisjes. Waar zou het meisje met het zwaard naartoe gaan?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Katana Maidens ~ Toji No Miko.
Katana Maidens ~ Toji No Miko